Levyjen myyminen Huuto.netissä

hc punk levytOstelin noin 15 vuotta sitten paljon kaikenlaisia levyjä, joita en kuuntele enää. Minulla ei ole enää hetkiä, jolloin tekisi mieli kuunnella vakavamielistä straight edge-henkistä hardcorea tai hc-punkkia.  Muutenkin pidän harvojen bändien koko tuotannosta niin, että jaksaisin kuunnella sitä koko levyllisen. Kuuntelen nykyään biisejä Youtubesta, sellaisiakin jotka löytyisivät minulta cd:llä.

hc ja straigth edge levyjäKirpparille en näitä cd- ja vinyylilevyjä aikonut kantaa, koska olisi aika tuuri, että paikalle sattuisi useampia juuri näistä musatyyleistä kiinnostunutta ostohaluista henkilöä. Siksipä päätin laittaa levyt ennemmin Huuto.netiin myyntiin.

Koska levyjä on noin 100 kpl myynnissä ja haluan niistä kaikista eroon, päätin laittaa ne myyntiin paketteina. Olisi paljon vaivaa postitella tai kiikuttaa monia levyjä erillisinä. Yritin jaotella ne sopiviin genreryhmiin, mutta vähän hankalaa se oli. Ja tiedän, että joku saattaa haluta ostaa vain yhden levyn eikä mitään muita. Jos joku paketti ei tule myydyksi, voin jaotella niitä sitten erikseen.

Pari päivää huutokaupan aloittamisen jälkeen olen ihan tyytyväinen yhteensä neljään huutoon kolmesta eri paketista. Hienoa, että ottajia noille on jo tiedossa!

Jos kiinnostuit myytävänä olevista levyistäni, levypaketit löytyvät tältä sivulta >>

Lue myös:

Lue myös:
Vanhan kirpputori
Oivan itsepalvelukirppis Kalliossa
Aihetta liippaava juttusarjani: Säästövinkit matkakassaan

2 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s