Esipuhe

on

Pääsyy tämän blogin perustamiseen on koota tänne reissupäiväkirjani. Olen muutaman kerran pidemmillä reissuillani pitänyt sellaisia, mutta nämä pääsivät katoamaan blogipalvelun lopetettua toimintansa. Toivottavasti tämän wordpressin kanssa on parempi onni.

Reissupäiväkirjojen lisäksi kirjoitan tänne muutakin läppää matkustamisesta. Kun suunnittelen reissujani, etsin netistä tietoa kohteistani. Parasta on löytää selkeitä blogeja,  joista saa käytännön tietoa, ja joissa reissaajan intressit vastaavat omiani. Toivottavasti tännekin löytävät ne, joille tämän blogin matkustamiseen liittyvistä jutuista on hyötyä tai edes iloa.

Reissaamisen lisäksi minulla on palava tarve kirjoittaa juttuja liittyen ruokaan, nimenomaan vegaaniruokaan. Tulen siis kirjoittamaan erilaisista ruokakokemuksistani niin kotimaassa kuin matkoillakin. Tästä blogista pitäisi olla hyötyä kulinaristeille, kasvissyönnistä kiinnostuneille, aloitteleville tai reissaaville kasvissyöjille sekä muille vegaaneille, jotka haluavat lukea asiaan liittyviä tarinoita.

Jotta aihepiirit eivät loppuisi tähänkään, aion lätistä myös ihan yleisesti. Harva se päivä tulee nähtyä kaikenlaista, joista syntyvät aatokset eivät tule tyytyväisiksi, jos ne eivät pääse tekstin muotoon. Blogiin tulee ainakin tässä vaiheessa kolme osiota: reissaus, vegaaniruoka ja yleiset läpät.

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s