New Yorkin kasvisravintolat ja ruokakuvat

on
New Yorkissa kuuluu saada bagelia, tässä hostellin lähimmän kahvilan soijatuorejuusto-itubagelit.
New Yorkissa kuuluu saada bagelia, tässä hostellin lähimmän kahvilan soijatuorejuusto-itubagelit.

Kävin heinäkuussa 2009 kahden viikon matkalla New Yorkissa ja Bostonissa. NYC:ssä oli yli sata kasvisravintolaa ja yksi matkan aktiviteeteista oli syödä hyvin. New Yorkissa olisi hienoja ja kalliitakin kasvisravintoloita, mutta ne eivät oikein ole minun juttuni. Ottamani kuvat ravintoloista ja ruoista löytyy täältä >>

Ruoka-annos Whole Foodsin buffetista.
Ruoka-annos Whole Foodsin buffetista.

Vietin toisen viikon itsekseni ja silloin turvauduin usein iltaisin East Houston Streetin Whole Foods -kaupan salaattibuffettiin. Kaupan yläkerrassa kun pystyi syömään rennosti yksikseenkin, toisin kuin East Villagen illanviettoravintoloissa, joihin ihmiset menevät syömään ja seurustelemaan.

Brooklyniläisen Foodswingsin salaattiannokset ja kasvisdrumstickit.
Brooklyniläisen Foodswingsin salaattiannokset ja kasvisdrumstickit.

Yksi lempiravintoloista oli Foodswings Brooklynin Willamsburgissa. Sieltä sai vegaanista roskaruokaa. Sai salaatteja, joissa oli hirveästi paksua salaatinkastiketta ja feikkilihaa, sai soijasta tai seitanista tehtyja ”kanankoipia” ja jäätelöisiä pirtelöitä. Miljöö ja palvelu oli aika punk ja rento.

New Yorkissa on myös hirveästi erilaisia aasialaisia kasvisbuffeteja, joita tuli kokeiltua. Ne ovat edullinen tapa syödä liikaa.

The Bean -kahvilan red velvet -kakku.
The Bean -kahvilan vegaaninen red velvet -kakku.

Kaikkein suurimman vaikutuksen teki kuitenkin vegaanisten leivosten saatavuus. Niitä sai helposti muistakin kuin kasvisravintoloista ja -kahviloista. Sain syödä kakkuja ja bageleita soijatuorejuustolevitteellä. Eihän tuollaista tarvitse joka päivä saada, tuli syötyä New Yorkissa herkkuja varastoon.

New Yorkin kasvisruokakuvat >>

Ruokakuvia muilta matkoilta löytyy sivun oikean reunan palstasta.

3 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s