Oman elämänsä kuningas

on
Mannerheimintie
Oman Elämäni Kuningas -blogissa oli kuvia Helsingin keskustasta, tässä yksi minun kuvistani Mannerheimintielle.

Niin paljon kuin tykkäänkin näpytellä omaan blogiini kirjaimia kirjainten perään, ei matkailuaiheinen blogi ilman kuvia ole oikein mitään. Pitää aika mielenkiintoisia juttuja keksiä, jotta matkailusta viitsisi lukea ilman havainnollistavia kuvia tai edes tunnelmakuvia. Samaa miettii Oman Elämäni Kuningas -blogi, jossa on keskitytty eniten kuviin. Luin tuon blogin juuri läpi viettäessäni tässä lomapäivää reissailusta Italian Pompeissa.

reppureissari
Jos ei kirjoittaisi siitä, mikä kiinnostaa eniten, tuskin syntyisi postauksia.

Blogin ensimmäisessä postauksessa kerrotaan blogin syntyneen luomaan hymyn huulille, kun uutisissa pyörii ikävät asiat. Varmaan jotain samaa asiaa taustalla oli myös minulla blogia perustaessani, ehkä tiedostamattani. Minulla on tuttuja, jotka pitävät läkähdyttävän poliittisia blogeja. Sellaiseen minulla ei ole kykyjä ja tulen pahalle päälle pelkästä Hesarin lukemisesta. Minun intohimoni ovat reissaus ja ruoka, ja olen huomannut nauttivani niistä kirjoittamisesta.

Blogin videoita en pystynyt katsomaan. Tällä kertaa syynä ei ole vanha kone, koska ostin parin kuukautta sitten uuden, vaan italialaisen leirintäalueen huono nettiyhteys. Mutta valokuvia löytyi itsetehdyistä kakuista, luonnosta sekä tehdyistä reissuista ja vierailuista.

Monipuolinen katuruokakoju Bangkokin Banglampoossa.
Liekö Thailand festivaleille saatu samaa meininkiä kuin tässä katuruokakojussa Bangkokin Banglampoossa.

Blogien lukemisessa parasta on löytää jotain uutta, kuten tästä blogista ilmeni esimerkiksi että kesäkuussa Helsingissä oli Thailand festival. Pitäisi näköjään alkaa säännöllisesti tarkistamaan ehkäpä Kulttuurikeskus Caisan nettisivuja, jotta saisin etukäteen tietoa tuulahduksia Suomeen tuovista tapahtumista. Elokuun viimeinen päivä näyttää olevan tulossa Indian Week!

Blogista löytyi myös postaus Karkalin luonnonpuistosta, joka olisi kiva kävelykohde. Syksyllä en tosin sinne malttaisi mennä, koska luonnonpuistoissa pitää pysyä poluilla ja se olisi vaikeaa, kun haluaisin kuitenkin etsiä sieniä…

Suomalaista kirkonkylämaisemaa Juvan tapaan.
Yleensä suomalaiset pikkupaikkakunnat näyttävät lähinnä tältä.

Kesäisen Suomen esittely blogissa on hyvä juttu myös siinä, että talvisin voi muistella Suomen olevan kiva kesäisin (mitä nyt hyttysiä on ja joutuu aina pelkäämään kylmiä ilmoja). Vimpelintapaiset pikkupaikkakunnatkin näyttävät kesäkuvissa ihan mukavilta, vaikka talvinen totuus onkin rumat S-marketit ja niiden parkkipaikat kunnan keskeisillä paikoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s