Camden Town on yhä kiinnostava

on

Camden Lock oli minulle hyvin houkutteleva paikka nuorempana. Voin hyvin kuvitella, että 14-vuotias ernu voisi siellä valita kesälomamatkallaan itselleen tyylisuuntauksen. Puoteja löytyy niin teknohippi-, goahippi-, romatikko-, gootti-, kirsikkatyttö-, intia- kuin geishatyylinkin rakentamiseen.

Camdenissa on myös kiva kanava sulkuineen.
Vegeburgereita Camden Lockista.

Minun aikoinani ei vielä ehkä ollut vintagetyttöilytyyliä eikä tätä Lontoossa massamuodiksi muuttunutta ironista pukeutumista, jonka kelkasta olen ihan pudonnut. Vaatteet Camdenissa olivat minun makuun turhan stereotyyppisiä tyylisuuntauksiensa edustajia. Minulle voisi sopia 50-lukuhenkiset mekot, mutta tuntisin itseni sarjakuvahahmoksi, jos pukisin päälleni tuolla myytäviä pilkkumekkoja.

Samoilla holleilla kuin ennenkin oli kasvisburgerikioski ja sen viereen oli tullut myös vegaanipirtelö ja -keksipiste. En muistanut markkinoiden sijaitsevan noin hienoissa puitteissa kuin ne ovat hevospatsaineen ja tiilirakennuksineen. Kojujen sisällöt ovat menettäneet tarpeellisuutensa ja hohtonsa minulle, koska Intiasta ja muualta Aasiasta olen voinut ostaa samaa tavaraa paljon halvemmalla. Joskus kojujen pitäjät ovat toki nähneet vaivaa etsiä länkkärimakuun sopivat kappaleet myyntiin.

Camdenin päiväkin oli ravintolapäivä

Aamupäivällä kävimme Piccadilly Circuksen lähellä sijaitsevassa 42 Raw -raakaruokaravintolassa syömässä. Raakaruokaravintolat ovat usein kalliita, vaikka ihan vain ruokaahan sekin on. Tuolla annokset olivat ok hintaisia, mutta turhan pieniä. Ne tosin saattoivat olla aika energiapitoisia, ainakin raakasuklaasta, taateleista ja auringonkukansiemenistä tehty suklaakakku oli tuhti pala eli  juuri sopiva jollekin nääntyneelle elävänravinnonsyöjälle, joka ei ole oppinut syömään tarpeeksi.

Camden Townissa erehdyin menemään taas kerran kiinalaiseen buffettiin sen ruokavadeista lumoutuneena. Se ei ollut kasvisravintola, mutta siellä oli iso valikoima kasvisruokia, joiden maut olivat pettymys. Kannattaisi pitäytyä yksittäisten ruoka-annosten tilaamisessa, vaikka suuri buffetvalikoima olisikin vetoava. Jokainen suupala oli pieni pettymys.

Illallisella kävin vielä Vantran buffetissa, joka salaatteineen oli parempi, vaikkakin kalliimpi valinta, koska lautasellinen maksaa siellä iltaisin 11,90 ja päivällä 8,90 puntaa.

2 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s