Lontoon ruokakuvia ja -vinkkejä

on
Porkkanakuppikakku Brick Lanen Backyard Marketista.

Nyt blogistani löytyy linkki yli 60 ruokakuvaan Lontoosta. Kesäkuun Lontoon viikkoani voisi kutsua ruokamatkailuksi. Käytin hostellin keittiötä oikeastaan vaan aamupalaa varten ja muuten tuli yleensä syötyä kaksi kertaa päivässä ulkona. Eikä tähtäys ollut käydä halvimmissa mättölöissä, vaan päästä kokeilemaan eri paikkoja ja tulla tyytyväiseksi.

Avokadosalaatti 42 Raw -raakaruokaravintolasta.

Lontooseen suuntaavien kasvissyöjien kannattaa tutustua Vegan London -sivuihin. Yleensä olen matkoilla käyttänyt Happy Cow -sivustoa , mutta Lontoon osalta ne ovat vajavaiset.

Voi olla kannattavaa hieman tehdä etukäteisvalmisteluita, jotta tietää joitain ravintoloita löytyvän niiltä seuduilta, joissa aikoo liikkua. Tässä joitain omakohtaisia vinkkejäni ruokapaikkojen löytämiseksi eri puolilla liikkuessa:

 • Jos suuntaat Sohoon, niin siellä on useita paikkoja, mistä valita (Maoz, Vantra, Vitao, thai-kiinabuffet, vietnamilaista ruokaa…)
 • Jos teet ostoksia Oxford Streetillä, kannattaa sieltä mennä syömään Sohoon tai Royal Academyn sisällä olevaan 42 Raw-ravintolaan.
 • Camden Townin tai Brick Lanen markkinoilta löydät kasvisruokakojuja.
 • Covent Gardenissa ollessa kannattaa mennä syömään Neal Streetille tai Neal´s Yardille tai lähellä olevaan eteläintialaiseen Sagariin.
 • Jos majoitus Shepherd´s Bushissa, niin lähellä asemaa on halpa kiinalais-thaimaalainen kasvisbuffetpaikka.
 • Chinatownissa käydessä voi käydä Mr Kongissa syömässä kasvisversioita kiinalaisista liharuoista.
 • South Kensingtonissa voit suunnata Whole Foods markettiin, josta löytyy kasvisravintola Saf ja marketin oma buffet. Whole Foodseja on Lontoossa useampikin.

Voitte mielellään kirjoitella kommenttikenttään omia suosikkejanne ja vinkkejänne!

Lontoon reissun 21.-28.6.2012 jutut >>

Muut Lontoo-jutut >>

3 Comments Lisää omasi

 1. Nimetön sanoo:

  Lähellä Camden Townia sijaitseva Manna on todella hyvä, joskin hinnakkaampi, vegegourmet paikka http://m.mannav.com/? Koskahan Suomeen rantautuu gourmet vegeravintola? Saadaan varmaan odotella jonkin aikaa…..

  1. Oi, kyllä kelpais. Toivottavasti joku uskaltautuis perustamaan jonkun pienen, joka olisi edes auki iltaisin ja viikonloppuisin.

   Itselläni on ehkä eniten tilauksessa Helsingin keskustaan kiva ja rento kahvila, josta saisi paljon erilaisia vegaanisia leivoksia. Nyt niitä ei taida saada kuin Veganissimosta ja Silvopleesta, jotka ovat enempi ruokaravintoloita. http://www.veganissimo.fi/ ja http://www.silvoplee.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s