Korjaamon brunssilla

on
Korjaamon brunssin teevalikoima oli innostavin puoli.
Korjaamon brunssin teevalikoima oli innostavin puoli.

Korjaamon brunssilla vegaani voi saada mahansa täyteen. Se taas on eri asia, kannattaako brunssin vegaanitarjonnasta maksaa 18 euroa. Ei ehkä. Hedelmälohkot, teet, kaksi salaattia, marjasekoitus, mehu, leivät ja valkoiset pavut tomaattikastikkeessa eivät ole sen arvoisia, mutta tulipahan kokeiltua hyvässä seurassa, joille kelpasi laajemmin tarjotut brunssiruoat.

Keräsin lautaselleni salaatteja, marjoja ja hedelmiä.
Keräsin lautaselleni salaatteja, marjoja ja hedelmiä.

Teet, suodatinkahvi ja mehu olivat tarjolla baarin puolella, jonne sai mennä myös ruokailemaan. Varsinaisemmin brunssi oli aulassa. Se oli aika moderni ruokailutila, ihan ok. Teetä oli kiitettävän montaa sorttia, teepalloihin sai valita haluamaansa irtoteetä ja pussejakin oli. En kysynyt, olisiko kahviin saanut soijamaitoa, kun en kahvia halunnut.

Lämpimissä ruoissa papuja lihojen keskellä.
Lämpimissä ruoissa papuja lihojen keskellä.

Lämpimät ruoat olivat muuten tosi lihaisia, mutta tarjolla oli englantilaisittain lämpimiä valkoisia papuja tomaattikastikeessa, joukossa taisi olla herkkusientä tai munakoisoa.

Herkkupöydän baakkelssien joukosta otin marjoja.
Herkkupöydän baakkelssien joukosta otin marjoja.

Sitten oli pitkä pöytä, jossa oli salaatit, hedelmät, leivät ja levitteet. Toinen salaateista oli pinaattinen vihersalaatti ja toinen kaalisalaatti, jossa oli mausteena seesamiöljyä ja inkivääriä. Hedelmälohkot olivat hunaja- ja galliamelonia, appelsiinia, viinirypäleitä ja omenaa. Leipiin en oikein kiinnittänyt huomiota, jotain sämpylöitä siinä oli.

Sitten oli herkkupöytä, jossa oli jotain piirakoita, croissantteja ja munkkeja. En edes tiedustellut näiden vegaanisuutta, koska eivät ne kuitenkaan olisi olleet. Ja vaikka jokin olisi sattumalta ollut, en laihduttaessani olisi sitä edes syönyt. Samalla pöydällä oli mysliä ja marjoja.

Salaatit ja hedelmät. Oli kiva, että kaalisalaatti oli maustettu hieman aasialaisittain.
Salaatit ja hedelmät. Oli kiva, että kaalisalaatti oli maustettu hieman aasialaisittain.
Mehut, kahvit ja vedet olivat baarin puolella, kuten myös tee.
Mehut, kahvit ja vedet olivat baarin puolella, kuten myös tee.
Korjaamon aula.
Korjaamon aula.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s