Tapana-saaren vuohet Tongalla

on
Iso-Röhkön
Iso-Röhkön lempipuuhaa oli puskeminen. Se halusi, että sen sarvista otetaan kiinni ja pusketaan takaisin.

Tongan lomamme lopussa, oltuamme kyllästyneitä Vava´un saariryhmän sadekeleihin, menimme lopuksi muutamaksi päiväksi hieman kalliimpaan paikkaan Tapana-saarelle. Olimme homehtuneet Neiafun kylässä guest housessa ja nyt menimme lähellä sijaitsevalle saarelle Tapana Island Resortiin.

Pikku-Pöhkö terassilla mellastamassa.
Pikku-Pöhkö terassilla meiningeissä.

Siellä kahta bungalowia eli tongalaisittain falea vuokrasi muistaakseni espanjalainen pariskunta. Bungalowit olivat rinteessä ja niiden terasseilta oli meri- ja saarinäkymät. Bungalowissamme oli makuuhuone, kylppäri ja terassilla oli keittiö.

Ensin meille tutuiksi tulivat ihanat koirat, jotka tulivat rantaan meitä vastaan. Seuraavaksi tutustuimme kahteen vuoheen. Toisen, pikkutytön, nimesin Pikku-Pöhköksi ja korskean poikavuohen Iso-Röhköksi.

Keittiön ruoat ja roskis piti pitää Pikku-Pöhkön ulottumattomissa. Se tuli välillä keittiöön melskaamaan. Sillä oli tapana tulla myös paskomaan terassillemme. Papanat oli kätevä kuitenkin vain lakaista pois, mutta kohta se tuli sinne taas uudestaan.

Iso-Röhkö oli pullistelija. Sitä piti pitää silmällä, koska se oli just sellainen vuohi, joka tule puskemaan sarvillaan, jos siihen kääntyy selin ja pyllistää. Sen lempileikki oli puskupaini. Se halusi, että sen sarvista otetaan kiinni ja työnnetään takaisin. Sitä olisi vaan voinut jatkaa ja jatkaa.

Kustannuksia:

yö Tapana Island Resortin halvemmassa falessa 65 pa´angaa 2 henkilöltä

2 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s