Puoli vuotta Thaimaassa: reitti

on
Koh Taolla vietin Bangkokin lisäksi eniten aikaa viime keväänä. Kuva on Chalokin rannalta. Rannoista saa kauniita kuvia, mutta en kuitenkaan viettänyt koko aikaa rantojen ääressä.
Koh Taolla vietin Bangkokin lisäksi eniten aikaa viime keväänä. Kuva on Chalokin rannalta. Rannoista saa kauniita kuvia, mutta en kuitenkaan viettänyt koko aikaa rantojen ääressä.

Puoli vuotta Thaimaassa meni nopeasti, kun siihen kuului erilaisia jaksoja. Ensin olin kuukauden itsekseni liikenteessä, sitten tuli kumppanini ja sukulaisia pariinkin otteeseen ja työskentelin hieman Koh Taolla. Näistä syistä ensimmäisten kolmen kuukauden aikana tuli pyörittyä kahteen otteeseen sekä Koh Sametilla, Pattayalla että Hua Hinissä ja muutenkin mentyä vähän ristiin rastiin.

Puolen vuoden aikana vietin sikäli normaalielämää että räpläsin tietokonetta, värjäsin hiuksiani, pesin vaatteita ja yritin tehdä töitä. Muuten oli kyllä luksusta kun ei tarvinnut siivota tai tiskata ja kun tietysti sai olla lämpimissä, vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa ympäristöissä joihin tutustua.
Puolen vuoden aikana vietin sikäli normaalielämää että räpläsin tietokonetta, värjäsin hiuksiani, pesin vaatteita ja yritin tehdä töitä. Muuten oli kyllä luksusta kun ei tarvinnut siivota tai tiskata ja kun tietysti sai olla lämpimissä, vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa ympäristöissä joihin tutustua.

Kolme ensimmäistä kuukautta humahtivat siinä ja sitten pitikin lähteä Vietnamiin hankkimaan uusia Thaimaan viisumeita (minulla tuli täyteen kaksi oleskelukuukautta ja yksi siihen päälle anottu lisäkuukausi). Viileässä Vietnamissa olimme kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähdimme Pohjois-Thaimaahan tutustumaan. Sitten piti vielä päästä biitsille ennen kuin kumppanini neljän kuukauden matka tuli täyteen. Minä jäin vielä kuukaudeksi ja lähdin takaisin Pohjois-Thaimaahan koiria hoitamaan. Siinä se puoli vuotta meni.

Monista paikoista olen kirjoitellut jälkijättöisesti ja on ihan mielivaltaista mistä olen jo raportoinut ja mistä en. On monta mielestäni tosi mielenkiintoista Thaimaan paikkaa ja ilmiötä, mistä en ole blogannut, eli ne eivät ole mitään jämäpaloja mitä on vielä jäljellä. Oli vain niin monia paikkoja, joissa netti ei oikein toiminut tai olipahan muuta tekemistä kuin kirjoittaa ja käsitellä kuvia. Muuten kyllä mielelläni istuin pimeinä iltoina tietokoneeni ääressä. En minä nyt ihan puolta vuotta jaksa samaa tahtia vetää kuin parin viikon lomilla.

thaimaan kartta

Joulukuu

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

  • Bangkok (pari päivää)

Lue myös:

Paljonko maksaa kuukausi Thaimaassa? >>

Millaista ruokaa vegaani saa Thaimaan ravintoloista? >>

Vapaaehtoisena koirien turvatarhalla Chiang Maissa >>

Kaikki Thaimaa-aiheiset jutut >>

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s