Kokeneiden juttuja Matkabloggaajat.fi -sivustolla

on

matkabloggaaja.fi

Oli oikein mukavaa havaita Matkabloggaajat.fi -sivusto ja hakeutua sinne myös Reissausta ja ruokaa -blogilla. Etusivulla pääsee selaamaan valikoituja juttuja artikkelikuvineen ja juttujen ensimmäisine lauseineen aivan kuin minkä vain blogin etusivulla, paitsi että tässä on mukana jokunen kymmen eri blogia ja siten mahtava määrä tuoreita tarinoita eri kirjoittajilta.

Etusivulta bongasin heti pari juttua Singaporesta, jotka pitää käydä lukemassa. Kun etusivulta löytyy useiden bloggaajien juttuja, pitäisi joukosta helposti löytää juuri itseään sillä hetkellä kiinnostavat maat ja aiheet.
Etusivulta bongasin heti pari juttua Singaporesta, jotka pitää käydä lukemassa. Kun etusivulta löytyy useiden bloggaajien juttuja, pitäisi joukosta helposti löytää juuri itseään sillä hetkellä kiinnostavat maat ja aiheet.

Netissä on joitain sivustoja, joihin on koottu matkablogeja, mutta pidän tästä eniten. Haluan lukea juttuja ihmisiltä, jotka matkustelevat enemmänkin eivätkä ole vaikkapa ryhmäkiertomatkalla tai ensimmäisellä ja ainutlaatuisella reppureissullaan. Haluan juttuja, joissa kirjoittajalla on vähän enemmän kokemusta reissujuttujen kirjoittamisesta, blogi on establisoitunut eivätkä tarinat ole kavereille ja perheelle tarkoitettuja matkapäiväkirjoja. Ja että blogit pysyvät matkailuaiheessa eivätkä keskity esim. selfieposeerauksiin tai muotiin matkailun ollessa vain lisähöyste blogin sisällössä.

Pitäisi vielä omalta raapustelultaan ja kuvien käsittelyltään ehtiä lukemaan kaikkia noita kiinnostavia juttuja ja löytää uusia suosikkiblogeja.

Lue myös:

Pallontallaajien foorumi on reppureissarin tietopankki >>

Global nomads -blogi >>

 

2 Comments Lisää omasi

 1. Päde sanoo:

  Löysin itekin ton tossa viikko pari sitte. Vihdoinkin paikka josta löytää ihan oikeesti kiinnostavia ja hyviä reissujuttuja, ja helpolla. Arvostan erityisesti tätä:

  ”Sivulta ei löydy blogeja joissa:

  Kirjoittaja matkustaa, mutta kirjoitukset keskittyvät asukuviin, ravintolaesittelyihin tai shoppailuun. Kirjoittaja opiskelee tai asuu ulkomailla, mutta kirjoitukset keskittyvät kuitenkin ikäkriisiin, lapsiin, päivän kampaukseen tai asunnon esittelyyn.”

  Kuulun FB:ssä ulkosuomalaisten plokinysväreitten ryhmään. Mikä on tietty hieno ajatus, kiinnostais lukea muittenkin maailmalle jääneiden juttuja, mutta useimmat blogit siellä näyttää sisältävän ihan liikaa lapsiperhearkea tai jotain sisustusjuttuja eli plääh. Samoin jotain Rantapallon blogisivua kun kattoo niin siel on aivan liikaa blogeja joissa joku suttura poseeraa sadassa kuvassa huulet tortullaan esittelemässä päivän asua.

  1. 🙂 🙂 joo jotenkin luulisi että asuinmaasta löytyisi enemmän mielenkiintoisia juttuja, joista haluais ehdottomasti kirjoittaa kuin omasta päivän ulkoasusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s