Blogin juttuja luettu 200.000 kertaa

on
tofun paistaja hanoi
Tofun paistaja Hanoin kadulla Vietnamissa. Tofu kiinnostaa ihmisiä tai ainakin he päätyvät lukemaan blogiani hakemalla tofuaiheisia juttuja internetistä.

200.000 näyttökertaa tuli hiljattain täyteen blogissani, kiitokset lukijoille. Kolme suosituinta juttua koskevat pelkästään ruokaa, ei niinkään matkustelua. Se ei sinänsä ole ihme, koska ihmiset syövät joka päivä, mutta matkailu on harvinaisempaa herkkua.  Suosituin juttu on ollut Tofusta ja sen valmistamisesta, jota on luettu 5.788 kertaa. Sitten tulee jutut Tahini ja muita seesaminsiementen käyttötapoja sekä Tattien opiskelua. Ja näiden juttujen valokuvat eivät ole kovin onnistuneita ja just niitä sitten katsotaan ja luetaan.

Hang Hung Sotin edustalle näkymä.
Halonginlahtea.

No itseänihän kiinnostaisivat enemmän jutut vaikkapa Tapana-saaren vuohista Tongalla, Risteilystä Halonginlahdella tai edes sitten Italian kasvisruoista, jos kerran sitten ruoka on se juttu mitä internetistä etsitään.

Varmaan muutkin suomalaiset ovat samanlaisia kuin minä, että matkakohteista tulee haettua tietoa ennemmin englanninkielisillä hakusanoilla kuin suomenkielellä. Toiseksi suostuin matkakohdejuttuni (yhdestoista kaikkien juttujen joukossa) on supisuomalainen Koli ja Herajärven kierros.  Siitä ei pahemmin etsitä englanninkielisiä kokemuksia. Ensimmäinen ulkomaanjuttu listalla Italia aina vain upeampana: Amalfin rannikko.

Pattayalla maksoin oluesta 160 bahtia voidakseni nauttia hulppeasta Hiltonin terassista.
Thaimaan matkailun kustannukset kiinnostavat ihmisiä. Monet taitavat päätyä lukemaan yhden kuukauden kulueristäni Pallontallaajien keskustelufoorumin kautta.

Kohdejuttujen sijaan näyttäisi että muunlaisia matkavinkkejä etsitään netistä suomenkielellä. Pakkauslista Vietnam-Thaimaa -matkalle -juttu on kerännyt 1.699 lukukertaa. Eikä tuo matka edes toteutunut koirani sairastuttua, rinkka oli kylläkin jo pakattu. Paljonko maksaa kuukausi Thaimaassa on ollut myös suosittua lukemista.

Se on kiva että irtiotto kiinnostaa, Etätyö ulkomailta käsin -juttu on blogin kuudenneksi luetuin. Miten irtiottosuunnitelmani etenevät -juttu onkin sitten kerännyt alle tuhat lukukertaa. Lue lisää juttuja irtiotosta >>

Muita koosteita blogini varrelta:

Millä hakusanoilla blogiini päädytään? >> (tuo on pari vuotta vanha kooste)

Reissausta ja ruokaa -blogi 2 v! >>

Yksi vuosi ja 260 bloggausta >>

Missä matkailin vuonna 2013 >>

Vuoden 2012 matkailusaldoni >>

 

 

 

 

One Comment Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s