Abashei-lampaan matkat

on
abashei käsimatkatavarana valmiina matkaan
Abashei käsimatkatavarana valmiina matkaan.

Minä, keski-ikäistyvä nainen, otin matkalle mukaani lampaan. Tekosyynä pidin sitä, että se on hyvä niskatuki matkustaessa. Todellisuudessa Abashei on öisin kainalossani. Aamuisin asettelen sen mukavasti nojaamaan tyynyyn ja peittoa hieman päälle. Abashei oli koirani kirputuslelu ja ainoa hänen tavaroistaan, jota en antanut eteenpäin.

abasheiAbasheilla on tunnearvoa ja siksi se oli mukana. Olisinhan voinut tehdä kuvasarjan, että ”tässä Abashei katsoo lentokoneen ikkunasta” ja ”tässä Abashei on Ho Chi Minhin mausoleumissa” mutta jotenkin idea tuntui kuluneelta enkä ole pehmoleluihminen. Suunnittelin etten julkaise tätä juttua, mutta löydettyäni Apen matkat -blogin, niin ajattelin että jos on kokonainen blogi yhden apinan reissuista maailmalla, niin kyllä yhden postauksen voi tehdä valkoisesta lampaastakin.

Abashei jäi huoneeseen Hanoissa.
Abashei jäi huoneeseen Hanoissa.
Joskus Abashei joutuu kylpyyn. Se on päässyt tuosta vähän laihtumaan, koska Thaimaassa ei ole pehmeetä heinää kuten Suomessa. Täkäläinen ruoho on karkeaa ja huonosti sulavaa.
Joskus Abashei joutuu kylpyyn. Se on päässyt tuosta vähän laihtumaan, koska Thaimaassa ei ole pehmeetä heinää kuten Suomessa. Täkäläinen ruoho on karkeaa ja huonosti sulavaa.

One Comment Lisää omasi

  1. Anna sanoo:

    Hauska postaus! Myos minulla on pieni matkakokoinen pehmolelukissa, jonka nimi on Travel Bungle 😀 Ei ole kylla viimeisilla reissulla ollut mukana, mutta lapsena raahasin sita kaikkialle. Kieltamatta hyvin toimii tyynyna esim. pitkilla lennoilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s