Koh Taon kasvisruokatarjonta

on
Massaman currya ja riisiä Koh Taon ensimmäisessä kasvisravintolassa.
Massaman currya ja riisiä Koh Taon ensimmäisessä kasvisravintolassa.

Rantakohteeksi Koh Taolla on hyviä ravintoloita. Arvelen sen johtuvan siitä, että saarella on paljon sukellusbisneksen mukana tulleita pitkäaikaisasukkeja kaikista länsimaista, joilla voi olla hyvinkin paljon kokemusta hyvästä ruoasta eri puolilla maailmaa. On toki jossain Pattayallakin pidempiä aikoja kohteessa viettäviä Jürgeneitä, mutta nämä käyvät varmaankin enemmän lihapullia ja kaljaa -ruokavaliolla. Arvaukseni on että moni Koh Taon ravintoloista on saarella asuvien länsimaisten omistamia tai ainakin alulle panemia, koska sieltä löytyy niin hyvää kahvilaruokaa ja italialaista.

Hinnasto on tietysti thaimaalaisittain kallis. Tuntui hiukan vaikealta tulla tänne lomalle Chiang Maista, jossa voi syödä hyvin paikallisissa kasvisravintoloissa eurolla. Vaikka olenkin herkuttelijamestari, niin kaikkia alla olevien ruokakuvien annoksia en ehtinyt tällä viikon Koh Taon reissullani puolisoni kanssa mässyttämään, vaan monet kuvista ovat vuoden takaa.

Mae Haadin ravintolat

Mae Haadin ravintolakylttejä. Etualalla hyvä italialainen Famoso, sitten Zest ja sen takana Cappucino. Kuvan ulkopuolelle jäi ylempänä mäkisellä kadulla oleva kasvisravintola.
Mae Haadin ravintolakylttejä. Etualalla hyvä italialainen Famoso, sitten Zest ja sen takana Cappucino. Kuvan ulkopuolelle jäi ylempänä mäkisellä kadulla oleva kasvisravintola.

Mae Haad on Koh Taolla ravintola-, majapaikka- ja kauppakeskittymä, johon paatit tulevat. Laiskimmille voi olla kätevää majoittua sinne ainakin aluksi ennen kuin etsii muita majapaikkoja. Mae Haadissa on mielestäni saaren paras ruokatarjonta.

Koh Taolla on nyt yksi kasvisravintola La Carrotte Qui Rit Mae Haadissa ja toinen, Vegeta Bowl avaa lähiaikoina Saireen vilkkaimmilla kadunpätkillä, walking streetillä.

Kasvisravintola La Carrotte Qui Rit

Tilasin listalta ennen kuulumattoman Haw Mook -annoksen. Kastike on ihan mössöä, mutta hyvää. Se on paksua kookosmaitoa, jossa on vihannesten lisäksi thaiyrttejä. Kalan sijaan tässä oli jotain soijatuotetta seassa.
Tilasin listalta ennen kuulumattoman Haw Mook -annoksen. Kastike on ihan mössöä, mutta hyvää. Se on paksua kookosmaitoa, jossa on vihannesten lisäksi thaiyrttejä. Kalan sijaan tässä oli jotain soijatuotetta seassa.

Noin kuukausi sitten saarelle tuli ensimmäinen kasvisravintola, ”Naurava porkkana”. Se sijaitsee Mae Haadissa samassa rivissä kuin muutkin lempiravintolani Cappucino, Zest ja Famoso.

Kasvisravintolan kyltti.
Kasvisravintolan kyltti.

Ruokalista näyttää aika suoralta kopiolta bangkokilaisen lempiravintolani May Kaidee´sin menusta. Ruoat ovat samalla tavalla numeroitujakin ja samassa järjestyksessä luetteloituja. Onneksi mautkin ovat hyviä eivätkä mitään surkeita jäljitelmiä.

Kokeilin heti May Kaidee´sin lempiannostani eli listan ensimmäistä Vegetable saladia. Siinä kun tulee mukana maailman parasta maapähkinäkastiketta. La Carrotte Qui Ritin kastike ei ehkä ollut aivan saman makuista, mutta oikein hyvää myös. Koh Taolla on tietysti saarihinnat, joten tämäkin annos maksoi parikymppiä enemmän kuin May Kaidee´silla.

La Carrot Qui Rit FB:n arviosivulla >>

Kuvia kasvisravintolan ruoka-annoksista.
Kuvia kasvisravintolan ruoka-annoksista.

Useimmat ruoat maksavat 100 bahtia salaateista curryihin. En edes halua mennä enää muualle Koh Taolla syömään thaimaalaista ruokaa kuin tuonne. Ensinnäkin muualla ruokaan on voinut eksyä kalakastiketta ja curryjen chilitahnassa on katkarapua. Toiseksi ruoat ovat tuolla hyviä. Varmemmin he siellä osaavat tehdä kasvisruokaa kuin muissa ravintoloissa.

Vegetable salad hyvällä pähkinäisellä makealla kastikkeella.
Vegetable salad hyvällä pähkinäisellä makealla kastikkeella.
Lempisalaattini.
Lempisalaattini.
Massaman curry oli hyvää. Tykkään tosin siitä hieman paksumpana soossina mutta ehkä tämä oli hieman tavallista kevyempi, toivon mukaan.
Massaman curry oli hyvää. Tykkään tosin siitä hieman paksumpana soossina mutta ehkä tämä oli hieman tavallista kevyempi, toivon mukaan.
Haw mook -ruoka tuli tällaisessa kupissa. Olen joskus nähnyt haw mookia Thaimaan kasvisravintoloissa myytävänä banaaninlehtikupposissa ja ihmetellyt mitä tuo kookoskermalla päällystetty mössö on. Netissä löysin haw mookille kuvailun "fish mousse".
Haw mook -ruoka tuli tällaisessa kupissa. Olen joskus nähnyt haw mookia Thaimaan kasvisravintoloissa myytävänä banaaninlehtikupposissa ja ihmetellyt mitä tuo kookoskermalla päällystetty mössö on. Netissä löysin haw mookille kuvailun ”fish mousse”.
Leveitä paistettuja riisinuudeleita, jotka ovat nuudeleista parhaimpia. Yllärinä annoksen mukana tuli herkkua pähkinäkastiketta. Chilisoossista puolisollani jäi kuitenkin pieni epäilys että olisiko se ollut kalakastiketta, vaikka kyseessä pitäisi olla kasvisravintola.
Leveitä paistettuja riisinuudeleita, jotka ovat nuudeleista parhaimpia. Yllärinä annoksen mukana tuli herkkua pähkinäkastiketta. Chilisoossista puolisollani jäi kuitenkin pieni epäilys että olisiko se ollut kalakastiketta, vaikka kyseessä pitäisi olla kasvisravintola.
Isaan-salaatilla kulkeva lämmin salaatti, joka on Thaimaan Isaanin alueelta tuleva laab-niminen salaatti, jossa on lihaa ellei sitä sitten tällä tavalla osta kasvisravintolasta kasvisnakein.
Isaan-salaatilla kulkeva lämmin salaatti, joka on Thaimaan Isaanin alueelta tuleva laab-niminen salaatti, jossa on lihaa ellei sitä sitten tällä tavalla osta kasvisravintolasta kasvisnakein.
Curryriisiannos.
Curryriisiannos.

Famoso

Basilicopasta fettucinilla.
Basilicopasta fettucinilla.

famoso

Käyn italialaisessa Famosossa paikan Basilicopastan takia. Se vain on täydellisen makuista. Hyvää ravintoahan se ei ole, mutta kunnioitan hyvää italialaista ruokaa silloin kun se on hyvin tehtyä. Roskaruoaksi en sitä siksi kutsuisi. Annoksessa on vihreää pastaa (haluamansa voi valita, tilaan fettucinea) ja öljyistä soossia basilikasta, valkosipulista ja värinsä puolesta siinä kai on tomaattiakin. Suolaista on ja olisi hyvä kun lopuksi olisi pala leipää jolla kaapia lautanen.

Famoso FB >>

Famoson bruschetta paljolla basilikalla.
Famoson bruschetta paljolla basilikalla.
Famoson valkosipulileipä.
Famoson valkosipulileipä (myöhempi lisäys: valkosipulileivän probleema on jos siinä käytetään voita. Leipä itsessään saattaa olla vegaanista, toisin kun paahtoleivät, joissa on useimmiten maitoa ja munaa).
Basilicopastan perusversio. Näyttää yksinkertaiselta, mutta niiiiiin hyvää!
Basilicopastan perusversio. Näyttää yksinkertaiselta, mutta niiiiiin hyvää!
Näköjään olen joskus tilannut basilicopastan pyytämällä siihen lisäksi sieniä.
Näköjään olen joskus tilannut basilicopastan pyytämällä siihen lisäksi sieniä.
Famoson oliivi-tomaattipasta vihreällä fettucinella. Annokset pitää muistaa pyytää ilman juustoa ja sanoa ehkä vielä erikseen että ei parmesaania, koska kokki laittaa sitä automaattisesti.
Famoson oliivi-tomaattipasta vihreällä fettucinella. Annokset pitää muistaa pyytää ilman juustoa ja sanoa ehkä vielä erikseen että ei parmesaania, koska kokki laittaa sitä automaattisesti.
Famososta saa myös hyvää marinarapitsaa.
Famososta saa myös hyvää marinarapitsaa.
Famoso illalla.
Famoso illalla.

Zest ja Cappucino

Cappucinon falafelleipä, johon näköjään vuosi sitten tilasin hummusta zatzikin tilalle.
Cappucinon falafelleipä, johon näköjään vuosi sitten tilasin hummusta zatzikin tilalle.

Zest ja Cappucino ovat kahviloita toisella Mae Haadin rannasta ylöspäin mäelle kulkevista teistä, Famoson ja Le Carrot Qui Riren alapuolella. Nämä ovat jokseenkin samanlaisia paikkoja, jotka ovat auki aamuisin, mutta eivät iltaisin.

Tällä kertaa Zest on näistä mieleisempi. Ensinnäkin sieltä sai soijamaitokahvia ja toiseksi niiden Hummus plate -annos on kiva. Siinä on kipollinen hummusta (piti lisätä itse siihen suolaa), monta palaa leipää ja kurkkua. Olisihan se kiva, jos siinä olisi enemmän vihanneksia, koska ensisilmäyksellä annos näyttää kuivakalta, mutta toimii ihmeen hyvin ja hummusta oli lopulta tarpeeksi leipiin nähden.

Falafelleipä.
Falafelleipä.

Cappucinosta tilaan ruoaksi falafel-leivän, jota tilatessa pitää muistaa pyytää jättämään zatziki pois, mutta silloin leipä jää vähän kuivakaksi, vaikka falafelit ovatkin hyviä. Ällöttää laittaa aina tämmöisissä tilanteissa ketsuppia tai Hp-kastiketta sisälle.

Molemmilla kahviloilla on toisetkin toimipisteet, Zestillä Saireen rannalla ja Cappucinolla Chalokissa.

Zestin arvostelusivu FB >>
Cappuccino >>, Cappuccino FB >>

Zestin hummusplatter, jonka söin tällä reissulla monesti brunssina.
Zestin hummusplatter, jonka söin tällä reissulla monesti brunssina.

Cafe del Sol

Salaatti avokadolla ja artisokalla. Voi olla että tilasin salaatin vähän mieleisekseni soveltaen.
Salaatti avokadolla ja artisokalla. Voi olla että tilasin salaatin vähän mieleisekseni soveltaen.

cafe del solCafe del Sol on suosittu kahvila-ravintola Mae Haadin toisella rannasta pois päin kulkevista kaduista. Se on mielestäni kalliimpi kuin muut paikat ja siksi ei suosiossani. Paras puoli siellä on sanomalehdet, muualta ei meinaa löytyä Bangkok Postia luettavaksi. Asiakaspalvelu on ollut usein hidasta ja viimeksi tarjoilija kysyi vain puolisoltani hänen kahvitilauksensa ja sitten pyyhälsi pois. Koska olimme tulleet sinne lähinnä lukeaksemme lehteä, niin olinpa sitten tilaamatta kun kerran tilaamatta sain istuskella.

Cafe del Sol FB >>

Tomaattipasta joka ei yltänyt Famoson pastojen tasolle.
Tomaattipasta joka ei yltänyt Famoson pastojen tasolle.
Valkosipulilepä.
Valkosipulilepä (garlic breadin levite voi usein olla öljyn tai vegaanimargariinin sijaan maitoa).

Döner kebab

Tofupita, johon mieheni lisää juuri hirveän määrän chilikastiketta.
Tofupita, johon mieheni lisää juuri hirveän määrän chilikastiketta.

Mae Haadin rantatien varrella on pieni kebabkioski, jonka listalla on myös loistava tofupita. Viimeksi salaattiainesten seassa oli isossa öljymäärässä paistettua yrttistä tofua. Paikka vaikuttaa olevan auki vain iltaisin.

Doener Kebap Koh Tao FB >>

Vuosi sitten tofupitassa tofu oli tällaisena isona levynä, kun tänä vuonna öljyssä paistettuina paloina.
Vuosi sitten tofupitassa tofu oli tällaisena isona levynä, kun tänä vuonna öljyssä paistettuina paloina.

Uusi italialainen

Tomaattisalaatin ja bruschettojen tomaattihakkelukset olivat samalla tavalla maustettuja ja suolaisia.
Tomaattisalaatin ja bruschettojen tomaattihakkelukset olivat samalla tavalla maustettuja ja suolaisia.

Tämäkin sijaitsee Mae Haadin rantatiellä. Hinnat olivat ihan edulliset, tomaattisalaatti oli 60 b, samoin olisi ollut tomaatti-sipulisalaattikin.

Thairavintola

Tofuburgeri.
Tofuburgeri.

Tämä ravintola on ollut Koh Taolla pitkään ja sen tarjonta on aika perusantia ainakin Koh Taon rantaravintoloille. Täällä olen parin kertaa syönyt tofuburgerin, vaikkei se mitään erityistä olekaan. Käyttävät vieläpä tofuna miedosti fermentoitua versiota, joka ei mielestäni ole oikein hyvää.

Tästä ravintolasta saa hiukan halvempia annoksia, joissa kastike ja riisi olivat samalla lautasella.
Tästä ravintolasta saa hiukan halvempia annoksia, joissa kastike ja riisi olivat samalla lautasella (myöhempi lisäys: yleensä curryt eivät ole vegaanisia kuin kasvisravintoloissa).

 

Sairee

Sairee on pitkähkö rannan pätkä heti Mae Haadista pohjoisen suuntaan. Siellä on suurin osa iltaelämästä ja sukelluskeskuksista.

Farango

Salaatti (n. 100 bahtia) Koh Taon ravintola Farangissa oli yhtä hyvä kuin muistin sen olleen 3 vuotta aiemminkin sinappisine kastikkeineen.
Salaatti (n. 100 bahtia) Koh Taon ravintola Farangissa oli yhtä hyvä kuin muistin sen olleen 3 vuotta aiemminkin sinappisine kastikkeineen.

Muutama vuosi sitten halusin aina päästä sukellusreissujen jälkeen tänne syömään salaattia. Kalliissa salaatissa oli vaan niin hyvä sinappinen ja etikkainen kastike, että tykkäsin sitä syödä. Nyt vain vuosi sitten totesin salaatin olevan tosi pieni verrattuna hintaan. Edes bruschetan kanssa syötynä siitä ei oikein tullut kylläiseksi.

Zanzi Bar

Wrappi. Sisällä oli grillattuja vihanneksia ja pyysin hummusta jonkun lihahommelin tilalle. Oli hyvää paitsi jokin maistui pistävälle, ehkä munakoiso.
Wrappi. Sisällä oli grillattuja vihanneksia ja pyysin hummusta jonkun lihahommelin tilalle. Oli hyvää paitsi jokin maistui pistävälle, ehkä munakoiso.

zanzin ruokalistaaTämä on menultaan mukavan erilainen ravintola. Kun papuburritoon lisää tabascoa, tulee siitäkin ihan hyvä. Kasviswrappi on ehkä paremman makuinen. Annoksessa ei tule mukana mitään muuta kuin wrappi. Paikka näyttää avanneen toisen ravintolan Chalokiin menevän tien varrella olevalle uudelle rumalle huoltoasemakompleksille.

Vegeburritossa oli papuja.
Vegeburritossa oli papuja.
Kun tilasi burriton tai wrapin, ei siinä sitten tullut mitään muuta.
Kun tilasi burriton tai wrapin, ei siinä sitten tullut mitään muuta.

New Heaven Cafe

Avokadobagel. Listassa tämä on kana-avokadona, mutta pyysin kanan sijaan hummusta. Pitää muistaa pyytää ilman voita. Hyvää oli.
Avokadobagel. Listassa tämä on kana-avokadona, mutta pyysin kanan sijaan hummusta. Pitää muistaa pyytää ilman voita. Hyvää oli.
Bagel sisältä.
Bagel sisältä.

Ainakin ennen koin että tässä kahvilassa on hyvää kahvia, mutta ei soijamaitoa, joten olen tuonut omat ja lirutellut sitä kuppiin. Netti toimii, joten vietin siellä vuosi sitten paljon aikaa. Joskus istuin koko päivän kirjoittelemassa ja söin ruoka-aikoina. Leipä on täällä hyvää ja söin grillatuilla vihanneksilla täytetty burgeria. Oli vain hieman vaikea saada henkilökunta uskomaan, että en halua juustoa. Myös muissa leivissä pitää muistaa luetella voit ja juustot jätettäviksi pois.

Kasvisburgeri Koh Taon New Heaven -kahvilassa oli onnistuneempi kuin kolmisen vuotta sitten, jolloin pyytämiseni juuston ja majoneesin laittamatta jättämisestä eivät onnistuneet. Nyt onnistui noin 130 bahtin hintaan. Thairuoan mausteisiin tottuneelle tämä oli melko pliisu annos.
Kasvisburgeri Koh Taon New Heaven -kahvilassa oli onnistuneempi kuin kolmisen vuotta sitten, jolloin pyytämiseni juuston ja majoneesin laittamatta jättämisestä eivät onnistuneet. Nyt onnistui noin 130 bahtin hintaan. Thairuoan mausteisiin tottuneelle tämä oli melko pliisu annos.
Leipä grillatulla munakoisolla ja vihanneksilla. Tilasin tämän vuosi sitten ja saatoin pyytää tällaista leipää, eli sitä ei ehkä ole listalla.
Leipä grillatulla munakoisolla ja vihanneksilla. Tilasin tämän vuosi sitten ja saatoin pyytää tällaista leipää, eli sitä ei ehkä ole listalla.
Vegeaamiainen .
Vegeaamiainen. Yleensä näiden kasvisaamiaisessa näyttäisi menussa olevan kananmunaa, mutta tämä näyttää siltä että sen voisi tilata herkkusienilläkin. Mutta perunaröstin vegaanisuudesta en olisi varma, mutta tämä kuva onkin vuoden takaa ja tänä vuonna annoksen perunat näyttivät olevan paistettua raastetta.
New Heavenin kahvila.
New Heavenin kahvila.

Chalok

 

I Love Salad

Salaatti mangolla, avokadolla ja paistetulla tofulla.
Salaatti mangolla, avokadolla ja paistetulla tofulla.
Tämä taisi olla Mediterranean salad ja sen voisi tilata ilman juustoa ja yrittää pyytää jotain tilalle.
Tämä taisi olla Mediterranean salad ja sen voisi tilata ilman juustoa ja yrittää pyytää jotain tilalle.

Näiden listalla on merkitty selkeästi vege- ja vegaaniruoat. Salaatti on hyvää, vaikka vähän kallista. Burgeri on ok.

Ruokalistalla oleva vegaaninen raakakakku ei hoitunut niin kuin piti. Sitä ei meinannut kuulua pöytään ja kun kysyin sitä, tuotiin se sitten minulle jäisenä ilman selityksiä. Mikähän siinä oli ettei pakastekakkua saatu sulatettua. Käärin kakun paperiin ja vein mukanani.

I Love Saladin "juusto" vadelmaraakakakku, jonka sain jäisenä. Toivottavasti nykyisin osaavat tarjoilla sen sulana, mutta en oikein halua maksaa 140 bahtia siitä uudestaan.
I Love Saladin ”juusto” vadelmaraakakakku, jonka sain jäisenä. Toivottavasti nykyisin osaavat tarjoilla sen sulana, mutta en oikein halua maksaa 140 bahtia siitä uudestaan.
I Love Saladin vegeburgeri. Lautasella tuli myös etualalla pilkottavia tempuroituja norilevälevyjä, joista tykkään.
I Love Saladin vegeburgeri. Lautasella tuli myös etualalla pilkottavia tempuroituja norilevälevyjä, joista tykkään.
Vuosi sitten mango-avokadosalaatti näytti tältä.
Vuosi sitten mango-avokadosalaatti näytti tältä.

Ying & Yang

Näitä friteerattuja taikinavihanneksia kutsutaan jostain syystä nimellä No name. Niitä saa ainakin Koh Taolla useammasta paikasta ja samantapaisia varmasti kaikkialla Thaimaassa.
Näitä friteerattuja taikinavihanneksia kutsutaan jostain syystä nimellä No name. Niitä saa ainakin Koh Taolla useammasta paikasta ja samantapaisia varmasti kaikkialla Thaimaassa.

kylttiJoskus sattumanvaraisesti toiset thairavintolat ovat parempia kuin toiset. Ying & Yang sijaitsee tien varrella matkalla Chalokiin ja heidän ruokansa ovat tavallista parempia. Kai se on niin, että rannalla sijaitsevat ravintolat tietävät saavansa asiakkaita muutenkin kuin tarjoamalla kummoista ruokaa. Muiden ravintoloiden täytyy panostaa muuhun kuin merinäköalaan.

Ying & Yangissa on nuudelicurryannos, joka on niin messevä ja riisinuudelia on siihen suhteessa pohjalla niin vähän, että kyytipojaksi tarvitsee tilata riisiäkin.
Ying & Yangissa on nuudelicurryannos, joka on niin messevä ja riisinuudelia on siihen suhteessa pohjalla niin vähän, että kyytipojaksi tarvitsee tilata riisiäkin (myöhempi lisäys: curryt eivät yleensä currytahnan vuoksi ole vegaanisia kuin kasvisravintoloissa).
Paistettuja leveitä nuudeleita vihannesten kanssa.
Paistettuja leveitä nuudeleita vihannesten kanssa.
Curry.
Curry (joita en itse tilaa enää kuin kasvisravintoloissa).
Fried rice pitää aina kaikkialla muistaa tilata ilman kananmunaa.
Fried rice pitää aina kaikkialla muistaa tilata ilman kananmunaa.

Saaren satunnaisia kasvisruokia

Aiemmin tässä esittelemäni ravintolat ovat jollain tapaa hyväksi havaitsemiani. Muualtakin toki saa kasvisruokaa ja tässä jotain kokemuksiani. Ongelmana Koh Taolla ja muissakin Thaimaan rantapaikoissa on se, että ravintolanpitäjät taitavat katsoa toisten ravintoloiden ruokalistoja ja alkavat sitten tarjota samoja ruokia ilman näkemystä siitä millaisia annosten pitäisi olla ollakseen hyviä. Thairuoissakin saatetaan alittaa rimaa. Sitten hinnat määritellään samoiksi huomioimatta, että jossain muualla annos saatetaan tehdä paljon perusteellisemmin ja paremmin.

Aika litku massamancurry Koh Taolla oli paikalliseen turistiravintolahinnoitteluun nähden edullinen, kun 90 bahtiin sisältyi myös riisi.
Aika litku massamancurry Koh Taolla oli paikalliseen turistiravintolahinnoitteluun nähden edullinen, kun 90 bahtiin sisältyi myös riisi.
90 bahtin penangcurry Koh Taolla.
90 bahtin penangcurry Koh Taolla.
Massaman- tai penangcurry Koh Taolla Ban´silla maksoi 90 bahtia riiseineen ja oli ihan messevää, mutta aika öljyistä.
Massaman- tai penangcurry Koh Taolla Ban´silla maksoi 90 bahtia riiseineen ja oli ihan messevää, mutta aika öljyistä.
En Thaimaassa aina syö aamiaista, mutta mango sticky rice (khao niu mamuang) on makea tapa aloittaa päivä. Tässä kokonainen mango, tahmeaa riisiä ja kookoskastiketta 100 bahtilla Koh Taolla. Koska ei ollut mangoaika, ei mango ollut niin parasta mitä se voisi olla.
En Thaimaassa aina syö aamiaista, mutta mango sticky rice (khao niu mamuang) on makea tapa aloittaa päivä. Tässä kokonainen mango, tahmeaa riisiä ja kookoskastiketta 100 bahtilla Koh Taolla. Koska ei ollut mangoaika, ei mango ollut niin parasta mitä se voisi olla.
Kevätrullat Saireelta katukojusta ostettuna halvalla, ehkä 20 bahtilla.
Kevätrullat Saireelta katukojusta ostettuna halvalla, ehkä 20 bahtilla.
Jossain ravintolassa sai valita listalta haluamansa ainekset salaattiin, varmaankin Saireen kävelykadun Chaba Tapaksessa. Valitsin huonosti. Valkosipuli tarkoitti tällaisia isoja palasia enkä valinnut salaattiin mitään kosteaa.
Jossain ravintolassa sai valita listalta haluamansa ainekset salaattiin, varmaankin Saireen kävelykadun Chaba Tapaksessa. Valitsin huonosti. Valkosipuli tarkoitti tällaisia isoja palasia enkä valinnut salaattiin mitään kosteaa.
Joku currylitku jossain Mae Haadin rantatien ravintoloista.
Joku currylitku jossain Mae Haadin rantatien ravintoloista.
Mauton nuudelikeitto Mae Haadin rantaravintolassa, jossa olisi tarvittu perinteiset nuudelikeittoravitoloinden pöytämausteet, mutta eihän niitä turisteille tarjota.
Mauton nuudelikeitto Mae Haadin rantaravintolassa, jossa olisi tarvittu perinteiset nuudelikeittoravitoloiden pöytämausteet, mutta eihän niitä turisteille tarjota.
Tom Kha jossain saarn ravintoloista.
Tom Kha jossain saaren ravintoloista.
Tempuravihanneksia.
Tempuravihanneksia.
Pad Thai ehkä In Touchin ravintolassa Saireella.
Pad Thai ehkä In Touchin ravintolassa Saireella.
Salaatti tönkkörapeaksi paistetulla tofulla, en muista missä tämän olen syönyt.
Salaatti tönkkörapeaksi paistetulla tofulla, en muista missä tämän olen syönyt.

5 Comments Lisää omasi

 1. I am writing a blog post on I Love Salad in Koh Tao, but I have no pictures of the restaurant. May I use your pictures of I Love Salad? I will cite your name and link to this blog post. I am sure that many of my readers would like to read yoru blog and learn about other vegetarian restaurants in Koh Tao.

  1. Hi, off course, feel free to use the photos 🙂

   1. Thanks!! Here’s a link to the blog post with links to your blog post 🙂

    On Sun, Mar 27, 2016 at 12:48 AM, reissausta ja ruokaa wrote:

    > reissausta ja ruokaa commented: ”Hi, off course, feel free to use the > photos :)” >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s