Lanta Animal Welfaren koira-asukit ja niiden adoptointi

on
Lipe, Jess and Shep
Vasemmalla Lipe (Kanadassa), Jessica (Kanadassa) ja Shep (Iso-Britanniassa).

Ulkomaille adoptointi on yleensä ainoa mahdollisuus Lanta Animal Welfarelle päätyneille koirille. Joskus Koh Lantalla asuvat ulkomaalaiset tai thaibuddhalaiset paikalliset saattavat adoptoida koiran, mutta yleensä pennun, jos sitäkään.

Lanta Animal Welfarelta lähtee keskimäärin yksi koira viikossa ulkomaille (käytännössä silti niitä voi lähteä useampi samalla erää), joten nämä lähtövalmistelut ovat tuttua puuhaa. Koira lähtee oikein varustellussa lentokopassa kohti lentokenttää adoptiokoordinaattorin hoidettua asiat kuntoon etukäteen. Mahdollinen lentovapaaehtoinen tapaa koiran lentokentällä.
Lanta Animal Welfarelta lähtee keskimäärin yksi koira viikossa ulkomaille (käytännössä silti niitä voi lähteä useampi samalla erää), joten nämä lähtövalmistelut ovat tuttua puuhaa. Koira lähtee oikein varustellussa lentokopassa kohti lentokenttää adoptiokoordinaattorin hoidettua asiat kuntoon etukäteen. Mahdollinen lentovapaaehtoinen tapaa koiran lentokentällä.

Siksi kaikille keskuksen uusille koira-asukeille aloitetaan heti tarvittavat toimenpiteet, jotta ne olisivat lähtövalmiita Eurooppaan, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin mahdollisimman pian. Niille annetaan rabiesrokotesarja (vaikka ne olisivat jo aiemmin rokotettuja) ja noin kuukausi sen jälkeen asennetaan mikrosiru ja otetaan veriseerumi, joka lähetetään Iso-Britanniaan tutkittavaksi. Verinäytteen otosta kolmen kuukauden jälkeen koira on valmis Eurooppaa varten, Kanadaa ja Yhdysvaltoja varten jo kolme kuukautta aiemmin. Määränpäässä ei ole karanteenia, koira pääsee lentokentältä suoraan kotiin.

Kaikki paperityö tehdään Lanta Animal Welfarella, adoptoijan tarvitsee maksaa vain kulut (verinäyte, lentokoppa, koiran lentoliput, matkat Koh Lantalta lentokentälle jne. LAW ei ota tästä voittoa). Lentovapaaehtoisetkin hankitaan, jos adoptoija ei itse voi ottaa koiraa matkaansa. Pääsääntöisesti adoptoijat ovat keskuksella vierailleita ihmisiä, jotka ovat tutustuneet koiraansa ja rakastuneet. Katalogin perusteella olisi vähän kumma valita koira. Lanta Animal Welfarellakin halutaan tavata adoptoija saadakseen varmuus että koira lähtee kunnon ihmisille.

Sanchez on ihana iso vanha poika. Se on oikein hiljainen ja mietteliäs, mutta kissoja tai apinoita nähdessään päästää korkeat laulut. Olisi hienoa jos se pääsisi viettämään vanhuuden päivänsä kotioloihin.
Sanchez on ihana iso vanha poika. Se on oikein hiljainen ja mietteliäs, mutta kissoja tai apinoita nähdessään päästää korkeat laulut. Olisi hienoa jos se pääsisi viettämään vanhuuden päivänsä kotioloihin.

Jonkun mielestä on kummaa tuoda koira Thaimaasta asti. Mutta mitäpä eroa sillä loppujen lopuksi on tuleeko koira Thaimaasta vai Suomesta, lentäminen ei ole mikään maailman suurin juttu. Toki se on koiralle epämiellyttävää, mutta ikävä matka on pieni hinta siitä että koira pääsee kotiin loppuelämäkseen (vertaa siihen, että jotkut ihmiset lennättelevät koiriaan huvikseen koiranäyttelyihin yms.). Ja kai me muutenkin alamme päästä pois siitä nurkkakuntaisesta ajattelusta, että ensin pitäisi hoitaa kotimaan asiat jne. Pääasia, että pelastetaan koira, tuli se mistä tahansa.

Eikä se ole niin  kallistakaan: Lanta Animal Welfaren koirat ovat valmiiksi steriloituja (Suomessa se voi maksaa monia satoja euroja) ja rokotettuja. Tuhannen euron kuluihin tulee varautua saadakseen koira Suomeen. Jotkuthan maksavat ties mitä summia tietyn rotuisista koirista tutustumatta kunnolla etukäteen edes tulevaan perheen jäseneensä. Koiraa saattaa joutua odottamaan ennen kuin se pääsee matkaan, jos lentovapaaehtoisia ei heti löydy tai jos koira ei ole vielä valmis Eurooppaan lähtemään – jotkut ihmiset tekevät varauksia kaikenlaisista rotukoiran pennuista ennenkuin ne ovat syntyneetkään. Tärkeintä on, että koiran adoptoijat haluavat antaa rakastavan kodin tarpeessa olevalle.

Vailla kotia olevat

Päivitys: Koska juttu on kirjoitettu maaliskuussa 2016, ovat kaikki nämä koirat saaneet jo kodit.

Tammy on parivuotias energinen tyttö. Se eleli ystävällisen koiralaumansa kanssa Saladanin kylässä yli vuosi sitten, mutta aktiivisen luonteensa ja kissojen jahtaamisen takia sitä puukotettiin ja se joutui Lanta Animal Welfarelle hoitoon ja jäämään sinne, koska sen ei olisi ollut turvallista palata enää Saladaniin. Se olisi onnellinen jos sillä olisi Oma Ihminen.
Päivitys: Tammy on nyt Iso-Britanniassa. Tammy on parivuotias energinen tyttö. Se eleli ystävällisen koiralaumansa kanssa Saladanin kylässä, mutta aktiivisen luonteensa ja kissojen jahtaamisen takia sitä puukotettiin ja se joutui Lanta Animal Welfarelle hoitoon ja jäämään sinne, koska sen ei olisi ollut turvallista palata enää Saladaniin. Se olisi onnellinen jos sillä olisi Oma Ihminen.
Bonjourilla oli koti, mutta naapuri uhkasi leikata sen jalat ja viilsi sen takajalkoja. Bonjour tuli meille hoitoon vasta pari kuukautta sitten eikä tietenkään voi palata takaisin. Nyt tämä maailman kiltein iso pehmo tarvitsisi kodin.
Päivitys: Bonjour on adoptoitu. Bonjourilla oli koti, mutta naapuri uhkasi leikata sen jalat ja viilsi sen takajalkoja. Bonjour tuli meille hoitoon eikä tietenkään voi palata takaisin. Nyt tämä maailman kiltein iso pehmo tarvitsisi kodin.
Buddy on nuori poika Koh Phi Phin saarelta, josta se tuotiin Koh Lantalle huonokuntoisena ja laihana pari vuotta sitten. Se hoidettiin kuntoon ja se jäi Lanta Animal Welfarelle, kun se oli ollut keskuksella jo pitkään ja kissojen täyttämänä saarena Phi Phi ei ole hyvä paikka kodittomille koirille.
Päivitys: Buddy on nyt Iso-Britanniassa. Buddy on nuori poika Koh Phi Phin saarelta, josta se tuotiin Koh Lantalle huonokuntoisena ja laihana pari vuotta sitten. Se hoidettiin kuntoon ja se jäi Lanta Animal Welfarelle, kun se oli ollut keskuksella jo pitkään ja kissojen täyttämänä saarena Phi Phi ei ole hyvä paikka kodittomille koirille.
Pumpkin on kolmisenvuotias sileä ja pehmeä poika. Tykkää hyvittelystä mutta joskus ryhtyy pakoilemaan eikä anna ottaa kiinni jos sen haluaisi viedä kävelyllä tai kylvettää. Se alkaa silloin vähän leikkimään arkajalkaa. Se ryhtyi semmoiseksi kun pari vuotta sitten se karkasi kävelyttäjältä kesken lenkin ja oli poissa kolme päivää. Pumpkin tarvitsisi pysyvän kodin, jossa olla rauhassa. Kuva: LAW
Päivitys: Pumpkin on nyt Puolassa. Pumpkin on kolmisenvuotias sileä ja pehmeä poika. Tykkää hyvittelystä mutta joskus ryhtyy pakoilemaan eikä anna ottaa kiinni jos sen haluaisi viedä kävelyllä tai kylvettää. Se alkaa silloin vähän leikkimään arkajalkaa. Se ryhtyi semmoiseksi kun pari vuotta sitten se karkasi kävelyttäjältä kesken lenkin ja oli poissa kolme päivää. Pumpkin tarvitsisi pysyvän kodin, jossa olla rauhassa.
Kuva: LAW
Genie on vajaan vuoden ikäinen pentupoika, joka tuli turvattomasta ympäristöstä keskukselle elokuussa pienenä pentuna. Se säikkyy aluksi uusia ihmisiä, joten sen kanssa täytyy viettää aikaa saadakseen Genieltä kaiken rakkauden. Adoptoijan tulee olla muutenkin kärsivällinen ja rohkaiseva, joka osaa olla säikyn koiran kanssa.
Päivitys: Genie on adoptoitu ja asuu Ranskassa. Genie on vajaan vuoden ikäinen pentupoika, joka tuli turvattomasta ympäristöstä keskukselle elokuussa pienenä pentuna. Se säikkyy aluksi uusia ihmisiä, joten sen kanssa täytyy viettää aikaa saadakseen Genieltä kaiken rakkauden. Adoptoijan tulee olla muutenkin kärsivällinen ja rohkaiseva, joka osaa olla säikyn koiran kanssa. Genie varmasti muuttuisi itsevarmemmaksi stabiilissa rakastavassa ympäristössä.
Yak on vanha poika, joka on ollut keskuksella jo muutaman vuoden. Sillä on ihana luonne, paljon varpaita ja vähän hampaita. Ehkä sen isokokoisuus on syy miksi sitä ei ole kukaan vienyt kotiinsa, kumma juttu kun luonne on kuitenkin niin loistava.
Yak on vanha poika, joka on ollut keskuksella jo muutaman vuoden. Sillä on ihana luonne, paljon varpaita ja vähän hampaita. Ehkä sen isokokoisuus on syy miksi sitä ei ole kukaan vienyt kotiinsa, kumma juttu kun luonne on kuitenkin niin loistava.
Rosie on pienikokoiseksi jääneen sakemannin näköinen ihana ryppyotsa. Se tuli keskukselle viime toukokuussa seitsemän vastasyntyneen sisaruksensa kanssa. Muut ovat jo uusissa kodeissaan, mutta tämä ihanuus on vielä Koh Lantalla. Ikää on vajaa vuosi ja luonne on helppo.
Myöhempi muokkaus: ROSIE ON ADOPTOITU JA ON NYT RUOTSISSA. Rosie on pienikokoiseksi jääneen sakemannin näköinen ihana ryppyotsa. Se tuli keskukselle viime toukokuussa seitsemän vastasyntyneen sisaruksensa kanssa. Muut ovat jo uusissa kodeissaan, mutta tämä ihanuus on vielä Koh Lantalla. Ikää on vajaa vuosi ja luonne on helppo.
Shep on vuoden ikäinen aktiivinen tyttö, joka tarvitsisi saksanpaimenkoiriin ja niiden kouluttamiseen tottuneen uuden omistajan. Shep haettiin keskukselle vain steriloitavaksi, mutta kun se vietiin takaisin asuinpaikkaansa, alkoivat ihmiset viskoa sitä kivillä saattajan nähden. Se piti tuoda ilman muuta takaisin keskukselle ja sen pitäisi saada koti.
Päivitys: Shep sai vihdoin kodin Iso-Britanniasta. Shep on vuoden ikäinen aktiivinen tyttö, joka tarvitsisi saksanpaimenkoiriin ja niiden kouluttamiseen tottuneen uuden omistajan. Shep haettiin keskukselle vain steriloitavaksi, mutta kun se vietiin takaisin asuinpaikkaansa, alkoivat ihmiset viskoa sitä kivillä saattajan nähden. Se piti tuoda ilman muuta takaisin keskukselle ja sen pitäisi saada koti.
Poohi elää muiden vanhojen koirien, Sanchezin ja Yakin, kanssa samassa ja on kaunis labdorityttö. Sen takajaloissa on kulumaa, joten sitä ei voi viedä kuin lyhyille kävelyille.
Päivitys: Poohi siirtyi sateenkaarisillan toiselle puolelle toukokuussa 2017. Poohi eli muiden vanhojen koirien, Sanchezin ja Yakin, kanssa samassa ja oli kaunis labradorityttö. Sen takajaloissa oli kulumaa, joten sitä ei voinut viedä kuin lyhyille kävelyille.
Deng on iso ja energinen nuori poika. Se tarvitsee kunnon lenkkejä ja vahvan lenkittäjän, joka ei voi vastustaa noita isoja ystävällisiä silmiä.
Myöhempi muokkaus: DENG ON ADOPTOITU JA ASUU KOH LANTALLA! Deng on iso ja energinen nuori poika. Se tarvitsee kunnon lenkkejä ja vahvan lenkittäjän, joka ei voi vastustaa noita isoja ystävällisiä silmiä.
Aladdinin pitäisi päästä Kanadaan. Se oli jo matkalla Bangkokissa asti, mutta sitten lentovapaaehtoisten lentoyhteyksiin tuli muutos eikä Aladdin päässyt lentämään kotiinsa vielä. Takaiskuna Aladdin joutui vielä palaamaan keskukselle, mutta toivottavasti saa pian kyydin. Itsepäinen ja ihana isopäinen ja -tassuinen kaveri.
Päivitys: Aladin on adoptoitu Suomeen! Aladin on itsepäinen ja ihana isopäinen ja -tassuinen kaveri. Tämä poika tuli keskukselle elokuussa 2015 parikuukautisena ja sillä oli selässään kärpäsentoukkien syömä haava. Haava toipui hyvin. Aladinilla on ollut huonoa tuuria, sillä on ollut parikin kotiehdokasta, mutta ne tilaisuudet ovat menneet mönkään.
Lipe on Time for Lime -ravintolaan keskukselta muuttanut nuori poika, joka tarvitsisi kodin. Se ei ole mitenkään riidanhaluinen, mutta ei sopeutunut muihin koiraryhmiin. Se tuli Koh Lipen saarelta, kun sen takajaloissa näytti olevan vikaa, mutta se on jokin vanha vamma, joka ei aiheuta hänelle haittaa - Lipe kävelee kunnon kävelyitä. Huomaa kauniit vinot silmät.
Päivitys: Lipe on Kanadassa. Lipe on Time for Lime -ravintolaan keskukselta muuttanut nuori poika, joka tarvitsisi kodin. Se ei ole mitenkään riidanhaluinen, mutta ei sopeutunut muihin koiraryhmiin. Se tuli Koh Lipen saarelta, kun sen takajaloissa näytti olevan vikaa, mutta se on jokin vanha vamma, joka ei aiheuta hänelle haittaa – Lipe kävelee kunnon kävelyitä. Huomaa kauniit vinot silmät.
Noodle on vanhempi leidi, joka tuli keskukselle pari vuotta sitten. Se oli rantakoira Time for Limen lähellä, mutta se söi aina pilaantunutta kalaa rannoilta ja oli sairaana koko ajan. Sille katsottiin lopulta olevan parhaaksi tulla keskukselle asumaan ja tulla adoptoiduksi. Nuudeli on hyvä lastenvahti - uudet pennut laitetaan usein sen ryhmään oppimaan tapoja, koska Nuudeli kertoo niille milloin touhu menee liian hulluksi, mutta ei kuitenkaan koskaan vahingoita ketään. Kuva: LAW
Päivitys: Noodle on adoptoitu Iso-Britanniaan yhdessä Buddyn kanssa. Noodle on vanhempi leidi, joka tuli keskukselle pari vuotta sitten. Se oli rantakoira Time for Limen lähellä, mutta se söi aina pilaantunutta kalaa rannoilta ja oli sairaana koko ajan. Sille katsottiin lopulta olevan parhaaksi tulla keskukselle asumaan ja tulla adoptoiduksi. Nuudeli on hyvä lastenvahti – uudet pennut laitetaan usein sen ryhmään oppimaan tapoja, koska Nuudeli kertoo niille milloin touhu menee liian hulluksi, mutta ei kuitenkaan koskaan vahingoita ketään.
Kuva: LAW

Jo adoptoidut, kotiinlähtöä odottelevat

Wayne on kuusivuotias merimustalaiskylässä asunut poika, mutta siitä ei pidetty huolta ja se tuli keskukselle laihana ja iho huonossa kunnossa. Lanta Animal Welfaren perustaja Junie on tuntenut sen pennusta ja heille kehkeytyi niin hieno suhde että Wayne muuttaa hänen luokseen asumaan.
Wayne on kuusivuotias merimustalaiskylässä asunut poika, mutta siitä ei pidetty huolta ja se tuli keskukselle laihana ja iho huonossa kunnossa. Lanta Animal Welfaren perustaja Junie on tuntenut sen pennusta ja heille kehkeytyi niin hieno suhde että Wayne muuttaa hänen luokseen asumaan.
Skyla on Saksaan lähtevä pentu, jonka Lanta Animal Welfaren vapaaehtoiset pelastivat viime syksynä Koh Phi Phi saarella. He olivat lähdössä sieltä takaisin Koh Lantan lautalle kun näkivät ihmisiä meren rannalla hukuttamassa pentuja. Skyla ja hänen jo uuteen kotiin lähtenyt siskonsa pelastettiin siltä seisomalta turvaan. Skyla on ehkä ystävällisin ikinä tapaamani koira, aivan ihmeellinen pentu, jonka moni haluaisi viedä mukanaan.
Päivitys: Skyla on Saksassa. Pentu, jonka Lanta Animal Welfaren vapaaehtoiset pelastivat viime syksynä Koh Phi Phi saarella. He olivat lähdössä sieltä takaisin Koh Lantan lautalle kun näkivät ihmisiä meren rannalla hukuttamassa pentuja. Skyla ja hänen jo uuteen kotiin lähtenyt siskonsa pelastettiin siltä seisomalta turvaan. Skyla on ehkä ystävällisin ikinä tapaamani koira, aivan ihmeellinen pentu, jonka moni haluaisi viedä mukanaan.
Nova on neljän pentueesta viimeinen tarhalla ja odottaa lähtöään Eurooppaan. Pari sen siskoa adoptoitiin Thaimaan sisällä ja yksi lähti Kanadaan (Kanadaan ja Yhdysvaltoihin prosessi on nopeampi kuin Eurooppaan), jossa onkin sopiva ilmasto tällaisille huskysekoituksille.
Päivitys: Nova on adoptoitu jo uuteen kotiinsa. Nova on neljän pentueesta viimeinen tarhalla ja odottaa lähtöään Eurooppaan. Pari sen siskoa adoptoitiin Thaimaan sisällä ja yksi lähti Kanadaan (Kanadaan ja Yhdysvaltoihin prosessi on nopeampi kuin Eurooppaan), jossa onkin sopiva ilmasto tällaisille huskysekoituksille.
Monroe-pentu on yksi kolmesta sisaruksesta, jotka tuotiin Krabin tiikeritemppeliltä Koh Lantalle täynnä koiranpuremia, joihin kärpäsen toukat olivat iskeneet. Yksi pennuista on jo kotonaan, Monroe ja Ivy olisivat valmiita lähtemään kunhan niille olisi kyyti. Monroen pitäisi päästä Ranskaan.
Päivitys: Monroe on Ranskassa. Monroe-pentu on yksi kolmesta sisaruksesta, jotka tuotiin Krabin tiikeritemppeliltä Koh Lantalle täynnä koiranpuremia, joihin kärpäsen toukat olivat iskeneet. Yksi pennuista on jo kotonaan, Monroe ja Ivy olisivat valmiita lähtemään kunhan niille olisi kyyti. Monroen pitäisi päästä Ranskaan.
Ivy on Monroen sisko ja sen omistaja tuli juuri saarelle hakemaan Ivyn kotiin.
Päivitys: Ivy on Iso-Britanniassa. Ivy on Monroen sisko ja sen omistaja tuli juuri saarelle hakemaan Ivyn kotiin.
Upea Lady lähtee Hollantiin heti kun sille saadaan lentovapaaehtoinen, joka veisi sen perille. Tämä kiltti tyttö haettiin meille steriloitavaksi kahden pentunsa kanssa Koh Lantan siltatyömaalta. Niistä huoltapitänyt ihminen ei sitten halunnutkaan niitä enää takaisin, ja Lady pentuineen jäivät Lanta Animal Welfarelle. Kaikki on jo adoptoitu.
Päivitys: Lady on Hollannissa. Matkusti heti kun sille saatiin lentovapaaehtoinen, joka vei sen perille. Tämä kiltti tyttö haettiin meille steriloitavaksi kahden pentunsa kanssa Koh Lantan siltatyömaalta. Niistä huoltapitänyt ihminen ei sitten halunnutkaan niitä enää takaisin, ja Lady pentuineen jäivät Lanta Animal Welfarelle. Kaikki on jo adoptoitu.
Alfie on Ladyn pentu, aivan ihanaluonteinen poika. Ladya kutsuttiin aiemmin Mama Beariksi ja pentuja Baby Bearseiksi, kun ne olivat ihan karvapalleroita, sitten Alfiesta ja Yhdysvaltoihin ja menneestä siskostaan tuli sirojalkaisia sileitä otuksia. Alfiella on kyyti Iso-Britanniaan kotiinsa huhtikuussa.
Päivitys: Alfie on Iso-Britanniassa. Alfie on Ladyn pentu, aivan ihanaluonteinen poika. Ladya kutsuttiin aiemmin Mama Beariksi ja pentuja Baby Bearseiksi, kun ne olivat ihan karvapalleroita, sitten Alfiesta ja Yhdysvaltoihin ja menneestä siskostaan tuli sirojalkaisia sileitä otuksia. Alfiella on kyyti Iso-Britanniaan kotiinsa huhtikuussa.
Fredin toi Lanta Animal Welfarelle saksalaismies, joka adoptoi Fredin, mutta jonka piti mennä jo edeltä Saksaan. Mies oli löytänyt Fredin huonokuntoisena lähisaarelta. Aluksi Fred oli hyvin ujo ja säikky, mutta oli upeaa nähdä sen edistyvän vinhaa vauhtia. Alle kahdessa kuukaudessa siitä tuli normaali koira, joka menee kävelyille tuntemattomien ihmisten mukaan ja pärjää hyvin laumansa muiden koirien kanssa.
Päivitys: Fred on Saksassa. Fredin toi Lanta Animal Welfarelle saksalaismies, joka adoptoi Fredin, mutta jonka piti mennä jo edeltä Saksaan. Mies oli löytänyt Fredin huonokuntoisena lähisaarelta. Aluksi Fred oli hyvin ujo ja säikky, mutta oli upeaa nähdä sen edistyvän vinhaa vauhtia. Alle kahdessa kuukaudessa siitä tuli normaali koira, joka menee kävelyille tuntemattomien ihmisten mukaan ja pärjää hyvin laumansa muiden koirien kanssa.
Coco on pieni pentu, jonka ruotsalaisperhe löysi ja päätti adoptoida. Cocon tarvitsee kuitenkin odottaa vielä voidaksensa seurata perässä - rabiesrokotus voidaan antaa vasta kolmikuiselle ja sitten vasta alkaa neljän kuukauden odotus ennenkuin pennun voi viedä Eurooppaan. Nyt Coco asuu kuitenkin sijaisperheessä.
Päivitys: Coco on Ruotsissa. Coco on pieni pentu, jonka ruotsalaisperhe löysi ja päätti adoptoida. Cocon tarvitsee kuitenkin odottaa vielä voidaksensa seurata perässä – rabiesrokotus voidaan antaa vasta kolmikuiselle ja sitten vasta alkaa neljän kuukauden odotus ennenkuin pennun voi viedä Eurooppaan. Nyt Coco asuu kuitenkin sijaisperheessä.
Gizmon piti mennä takaisin Koh Lanta kaduille kunhan sen iho-ongelma saatiin kuriin, mutta yksi vapaaehtoinen vain rakastui ja päätti viedä Gizmon Iso-Britanniaan. Gizmon pitäisi päästä lähtemään viimeistään toukokuussa emäntänsä matkassa. Jotkus vierailijat ovat luulleet Gizmoa hyeenaksi :)
Päivitys: Gizmo on Iso-Britanniassa. Gizmon piti mennä takaisin Koh Lanta kaduille kunhan sen iho-ongelma saatiin kuriin, mutta yksi vapaaehtoinen vain rakastui ja päätti viedä Gizmon Iso-Britanniaan. Gizmon pitäisi päästä lähtemään viimeistään toukokuussa emäntänsä matkassa. Jotkus vierailijat ovat luulleet Gizmoa hyeenaksi 😉
Unon omistajat hylkäsivät Unon. Samoihin aikoihin Lanta Animal Welfarelle ilmoittautui pariskunta sijaisperheeksi koiralle pariksi kuukaudeksi, mutta sellaiselle koiralle, jolla olisi jo koti, jotta heille ei kävisi höpösti koiran kanssa. Annoimme heille kumminkin Unon ja höpöstihän siinä kävi ja Uno lähtee Ruotsiin heti kun saamme sinne lentovapaaehtoisen.
Päivitys: Uno on Ruotsissa. Unon omistajat hylkäsivät Unon. Samoihin aikoihin Lanta Animal Welfarelle ilmoittautui pariskunta sijaisperheeksi koiralle pariksi kuukaudeksi, mutta sellaiselle koiralle, jolla olisi jo koti, jotta heille ei kävisi höpösti koiran kanssa. Annoimme heille kumminkin Unon ja höpöstihän siinä kävi ja Uno lähtee Ruotsiin heti kun saamme sinne lentovapaaehtoisen.

11 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s