Mitä vegaani syö mökillä?

on
Ylhäältä kellon suuntaisesti: tofutti-tuorejuustolla, basilikalla ja tomaatilla täytetyt herkkusienet / uusia perunoita soijajugurtti-tillikastikkeella / murikalla paistettuja kaalia, pinaattia, herkkusientä ja sipulia / kidneypapusalaattia / hyvin marinoituja murikalla paistettuja tofuja.
Makealla chilikastikkeela marinoituja tofuja / guacamolea / vihersalaattia / peruna-sipulisalaattia / foliossa kypsennettyjä vihanneksia tofutti-tuorejuuston kanssa.
Vihersalaatti soijajugurttikastikkeella / murikalla paistetut kesäkurpitsat / kikhernelisäke (haarukalla hienonnettu hummus) / marinoituja tofuja / uusia perunoita suolasienisalaatilla / tomaatti-sipulisalaatti.
Juhannusruokaa: grillitikussa barbecuekastikkeella marinoituja kesäkurpitsoita, paprikoita, herkkusieniä, tofuja, munakoisoa ja sipulia / vihersalaatti / soijanakkeja ja itsetehtyä seitanmakkaraa runsaalla ketsupilla ja kahdella sinapilla / uusia pottuja.

3 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s