Ravintola Drunken Sailors Koh Lantan saarella

on
Drunken Sailorsin samosat.
Drunken Sailorsin samosat.

Koh Lanta on pieni saari ja usein vapaapäivinä ja vapaina aamuina ajoin etelään Kantiang Baylle. Siellä kohteeni oli ravintola Drunken Sailors. Se ei sijaitse rannalla, vaan päätien varrella Kantiangin pienen liikekeskittymän kohdalla, mutta silti sinne on onnistuttu saamaan kiva tunnelma. Yleensäkin Koh Lantalla parhaat ravintolat sijaitsivat rantojen sijaan päätiellä. Jotenkin tällaisissa rantakohteissa käy helposti niin, rantaravintolat pärjäävät keskinkertaisella ruokatarjonnalla, kun niissä on sijainti ja usein yhteydessä oleva majoitus pääsijalla. Päätien ravintoloissa pitää olla jokin muu idea taustalla.

drunken sailorsDrunken Sailorsin valtti on paikan menu ja henkilökunta. Paikka sai minut heti puolelleen, kun menussa on ruokien lisäksi tietoiskuja, kuten miksi monilla Koh Lantan kissoilla on töpöhäntä, että ravintolan espressokoneen nimi on Precious ja tietysti se oli tärkeää, että ravintolan menussa kerrottiin miten annokset voi tilata kasviksena.

Drunken Sailorsin paistetut leveät nuudelit.
Drunken Sailorsin paistetut leveät nuudelit.

Paras ruoka siellä on kasvissamosat. Ne ovat parhaita ikinä syömiäni. Niissä ei ole paksua pehmeää kuorta, vaan rapea filotaikinamainen kuori (oli ehkä käytetty kevätrullinen riisipaperia?) ja sisällä oleva perunamössö on ihanasti maustettua. Siihen ehkä kyllästyin, että samosoiden päällä oli makeaa chilikastiketta. Usein samosat ovat liian kuivia ja kaipaavat soossia, mutta makea chilikastikehan on sama kuin annokseen olisi pursotettu ketsuppia päälle (makea chilikastike on uusi ketsuppi).

Muut ruoat olivat aika peruskamaa, menu on suurimmaksi osaksi thairuokaa. Myös keskinkertaisen kasvisburgerin saa, aamiaiskasvisburrito oli turhan tylsä annos.

Drunken Sailors on yleensä kiinni keskellä päivää ja avautuu uudestaan iltaisin, kannattaa tarkistaa Facebookista ennen kuin sinne menee. Ravintolan kaupassa myydään myös hienoja kasseja ja t-paitoja ja käytettyjä kirjojakin on myynnissä.

Lue myös:

Vapaapäivä Kantiangin rannalla Koh Lantalla (maalis 2016) >>

drunken sailorsin riippumatot

 

drunken sailorsin kyltti

 

drunken sailorsin sokerit
Sodavettä, kahvia ja neljää eri sokeria.

drunken sailors kasvisruoat

 

drunken sailorsin kookoskeitto
Kookoskeitto.

 

drunken sailorsin nuudelikeitto
Nuudelikeitto.

 

drunken sailorsin kasvisburgeri
Kasvisburgeri.
Drunken Sailorsin burrito oli vähän liian pieni ja riisuttu annos,.
Drunken Sailorsin burrito oli vähän liian pieni ja riisuttu annos.
Perustomaattipasta.
Perustomaattipasta.
Tilasin melkein aina jäälatten kaakaolla tai kanelilla.
Tilasin melkein aina jäälatten kaakaolla tai kanelilla.
Mahtavat samosat.
Mahtavat samosat.

5 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s