Uusia kasvisruokakuvia Intiasta

on
Palak-kastiketta Palolemin rannalla kera fresh lemon sodan.

Blogin ”Kasvissyöjänä eri maissa” -osiossa ennestään ollut linkki Flickrissä oleviin Intian ruokakuviini vuodelta 2011. Nyt siellä on uusi linkki 13 ruokakuvaan, jotka otin vuonna 2009 Delhissä, Goalla ja Gokarnassa.Vietin tuolloin Intiassa kolme viikkoa joulukuussa. Sieltä matka jatkui Bangkokin kautta Indonesiaan.

Näkymä hotelli Rak Internationalin ravintolan terassilta Delhissä.

Näistä ruokakuvista minulle ainakin tuli kova hinku päästä taas Intiaan, ei pelkästään syömään, vaikka se edustaakin siellä suurta elämystä. Kuvissa on joitain herkullisia eteläintialaisia ruokia, joita Suomesta ei saa, kuten dosaa ja uttapamia. Lisäksi kuvista löytyy mm. kolme erilaista puri bhaji -annosta.

Toivon näiden kuvien avulla reissaajien saavan kuvan, mitä vegaani voi syödä, tai edes yrittää syödä vegaanisesti Intiassa. Käytännössä vaikka yrittää tilata ruoat ilman maitoa, voita ja gheetä, ei oikein voi tietää mitä saa. Mutta ei se maailmaa kaada, kukin vetää linjansa mihin vetää. Minulla se ulkomailla menee yleensä niin, että tilaan ruoat ilman maitotuotteita ja syön saadut ruoat, jos niissä ei ilmiselvästi ole esim. paneer-juustoa. Onneksi Intiassa on megahelppoa tilata ruoat ilman lihaa.

Ruokakuviani Intiasta 2009 >>
Ruokakuviani Intiasta 2011 >>

Lisätty myös: Ruokakuviani Intiasta 2007 >>

Muiden maiden ruokakuvia:
Indonesiasta 2010 >>
Japanista 2010 >>
Meksikosta ja Belizestä 2012 >>
Thaimaasta 2011 >>
Thaimaasta 2010 >>
Turkista 2009 >>

2 Comments Lisää omasi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s